Krem Czekoladowy Precel
Krem czekoladowy Precel ciasto może być tylko deser szukasz. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1180 kalorii, 10g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Ten przepis od Serious Eats ma 351 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz pod ręką kakao, masło, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krówkowe Jajko Nog Precel Kora, Krem czekoladowy, oraz Najlepszy Krem Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do ciasta: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj dwie 9-calowe patelnie do ciast i ułóż papierem do pieczenia.
Czekoladę umieścić w dużej misce i zalać kawą.
Ubijać do rozpuszczenia, a następnie krótko ostudzić.
Ubij brązowy cukier, cukier granulowany, sól, jajka, olej, kwaśną śmietanę i wanilię do połączenia.
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i moc do pieczenia ubić w średniej misce.
Ubij na mokrą masę, aż będzie gładka. Równomiernie podzielić ciasto między patelniami i piec, aż tylko ustawić i wykałaczka włożona do środka wychodzi z wilgotnych okruchów, 35 do 40 minut.
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 30 minut, a następnie odwróć na stojaki z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Wymieszać masło, czekoladę, śmietanę, kakao i wanilię w mikserze z wiosłem na niskiej prędkości, aż do połączenia.
Dodać cukier i wymieszać, aż się połączy. Zwiększ prędkość do średniej i beat aż kremowy, o 1 minutę. Jeśli lukier jest zbyt miękki, aby rozłożyć go na ciasto, krótko schłodzić, aż zgęstnieje.
Umieść jeden tort na talerzu i rozłóż z około 2/3 szklanki lukru.
Posypać prawie połowę pokruszonych precli lukrem, a następnie umieścić drugi tort na górze (zaokrąglony bok do góry). Użyj pozostałego lukru do góry lodowej i boków ciasta.
Posypać Pozostałe precle na wierzchu.