Krem Bawarski

Krem Bawarski
Bawarski krem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 12g białka, oraz 53g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 130 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krem Bawarski, Śmietana Bawarska, oraz Waniliowe Bawarskie Ciasto Z Kremem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj żelatynę i zimną wodę. Odstawić do zmiękczenia. W średniej misce ubić żółtka, cukier i sól na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
żelatynażelatyna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W średnim rondlu doprowadzić mleko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wlać gorące mleko w stałym strumieniu do mieszaniny żółtka, stale ubijając. Z powrotem mieszaninę do rondla i gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć z ognia i przelać krem przez sitko.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Wymieszaj zmiękczoną żelatynę i wanilię i wymieszaj, aby stopić żelatynę. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WaniliaWanilia
6
Gdy mieszanina ostygnie prawie do temperatury pokojowej, ubij ciężką śmietanę do średniej sztywności i złóż ją do kremu. Natychmiast przenieść Bawarski krem do okularów parfait, foremek lub na przygotowanych warstwach ciasta, ponieważ szybko ujędrni się jak zestawy żelatynowe. Przechowywać w lodówce co najmniej godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
BudyńBudyń
żelatynażelatyna
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn