Krata-Top Jeżyna Pie

Krata-Top Jeżyna Pie
Krata-Top Blackberry Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 2,21 zł za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jeżyny, jajko, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Lattice-Top Blackberry Pie {lattice top pie photo tutorial}, Krata-Top Jeżyna Pie, oraz Kraty Jeżyna Bary.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F blachą do pieczenia na środkowym stojaku. W dużej misce, wrzucić jeżyny, cukier, skrobia kukurydziana, sok z cytryny i skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Odstawić, mieszając i grubo zacierania od czasu do czasu, 20 minut.
3
Dopasuj jedną rundę ciasta do 9-calowego talerza ciasta. Przyciąć krawędzie, pozostawiając zwis 1/2 cala. Przechowywać w lodówce podczas kontynuowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Pozostałą część ciasta pokroić na około jedenaście pasków o szerokości 11/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Łyżka mieszanki jeżyn do skorupki ciasta. Na wierzch posmaruj masłem. Ułożyć paski ciasta w kratowy wzór na wierzchu nadzienia i przyciąć paski blisko krawędzi patelni; zwinąć i zagniatać krawędź. Lekko ubić jajko z 1 łyżką wody i umyć wierzch i krawędź ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Umieścić ciasto na gorącej blasze do pieczenia w piekarniku i piec, aż nadzienie jest bulgotanie, 45 minut do 1 godziny. Jeśli skórka brązowieje zbyt szybko, przykryj ją folią i kontynuuj pieczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Niech ciasto ostygnie przed podaniem.
8
Znajdź kratkę, lub po prostu połóż połowę pasków ciasta równomiernie na cieście i ułóż pozostałe paski po przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Zdjęcia Steve Giralt
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn