Krab Pieczony W Stylu Cioppino
Krab pieczony w stylu Cioppino to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 687 kalorii, 84g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, kraby dungeness, pomidory w soku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szybki Krab Cioppino, Cioppino W Stylu San Francisco, oraz Cioppino w stylu weneckim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej lub dużej patelni metalowej na średnim ogniu.
Dodatek i czosnek; smażyć do miękkości, około 5 minut.
Dodaj wino; zwiększyć ciepło dowysoki i gotować 2 minuty.
Dodaj sok z małży, pomidory z sokiem, 1 szklanka wody, Bakalie, pietruszkę i zmiażdżony czerwony pieprz i doprowadzić do wrzenia. Doprawić do smaku chrupką solą i pieprzem.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić 15 minut.
Dodać kawałki kraba; nestle w sosie.
Przenieść patelnię do piekarnika i piec, aż crabpieces są ogrzewane przez, 15 do 20 protokół.
Umieść kraba z sokami w dużej misce.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.