Krab i owoce morza nadziewane muszle
Krab i owoce morza nadziewane muszle może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka cebuli, seler, kremowy sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Muszle Nadziewane Owocami Morza, Owoce Morza Alfredo Nadziewane Muszle, oraz Muszle Makaronu Nadziewanego Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj skorupki makaronu i wróć do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 13 protokół. dobrze w durszlaku ustawionym w zlewie, a następnie spłucz zimną wodą, aż makaron ostygnie.
Podczas gotowania makaronu, wymieszać mięso krabowe, krewetki, seler, cebula, i kremowy sos sałatkowy w misce do mieszania. Wymieszać z rozdrobnionym serem szwajcarskim.
Stuff każdą skorupę z niektórych mieszanki owoców morza, i umieścić w naczyniu do serwowania. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.