Królik duszony z musztardą i koprem włoskim

Królik duszony z musztardą i koprem włoskim
Duszony królik z musztardą i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 597 kalorii, 81g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz królika-pokrojonego na 2 nogi, musztardę dijon, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dijon Musztarda I Białe Wino Duszony Królik, Duszony Królik, oraz Duszony Królik.

Instrukcje

1
W misce wymieszać musztardę Dijon i nasiona gorczycy. Części królika doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Mięso KróliczeMięso Królicze
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozprowadzić musztardę na kawałkach królika. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W dużej patelni nonstick rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kawałki królika i gotować na umiarkowanym ogniu, aż bogato rumiane, o 2 protokół na stronę; obrócić kawałki ostrożnie, aby zachować jak najwięcej skorupy musztardy na królika, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cały KrólikCały Królik
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Przenieś królika na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
7
Dodaj cebulę, koper włoski, tymianek, rozmaryn i szałwia na patelni. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj wino i gotować, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Nestle kawałki królika w warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Przykryj patelnię i duś królika w górnej trzeciej części piekarnika przez około 50 minut, aż będzie miękki. Odkryć i dusić przez 10 minut dłużej, aż kawałki królika są szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Cały KrólikCały Królik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Przenieś królika na talerz. Wyrzucić zioła. Gotuj sos na dużym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona o dwie trzecie, około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem i włożyć króliki do sosu, aby się rozgrzały.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Mięso KróliczeMięso Królicze
Cały KrólikCały Królik
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Podawać w płytkich miseczkach nad polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn