Królik duszony z czerwoną i zieloną papryką: Coniglio AI Pepperoni

Królik duszony z czerwoną i zieloną papryką: Coniglio AI Pepperoni
Królik duszony z czerwoną i zieloną papryką: Coniglio AI Pepperoni wymaga około 1 godzina i 31 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 42g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 3,82 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka do 6 papryka, sól i pieprz, Wino, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Duszony królik z czerwoną i zieloną papryką, Włoski Królik pieczony (Coniglio al Forno), oraz Królik w stylu Ischia: Coniglio All ' Ischitana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić kawałki królika w misce z mieszaniną wina i wody i marynować przez 1 godzinę. Następnie odcedzić i dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie składniki, podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodaj kawałki królika i brązowy po obu stronach, około 5 do 7 minut na stronę. Gdy brązowieją, usuń kawałki i odstaw na bok. Po zakończeniu królika obniż ogień do średnio niskiego i wymieszaj plasterki cebuli na patelnię. Gotować, aż cebula jest zwiotczała i złoty, ale nie pozwól, aby brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Cały KrólikCały Królik
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Dodaj wino do patelni, przynieś na wolnym ogniu, a następnie dodaj kawałki królika, przytulając je między cebulami i gotuj, pod przykryciem, przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Umieścić pozostałe 3 łyżki oleju w oddzielnej patelni i na średnim ogniu delikatnie dusić plastry pieprzu, aż zostaną dokładnie zwiędnięte i zaczynają brązowieć; o 15 protokół odkryte i 15 protokół pokryte. Paprykę i soki wymieszać z królikiem, dodać sól i pieprz do smaku i gotować razem przez dodatkowe 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cały KrólikCały Królik
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Sprawdź ilość płynu na patelni po 15 minutach na dnie patelni powinna znajdować się niewielka ilość oleju syropowego, wystarczająca, aby utrzymać mięso i warzywa przed spaleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
7
Dodaj trochę więcej białego wina, wody lub bulionu, jeśli to konieczne, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn