Kozi ser tamales z oliwkami i rodzynkami

Kozi ser tamales z oliwkami i rodzynkami
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka oliwek, ser kozi, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chard Szwajcarski z burakami, kozim serem i rodzynkami, Sałatka z jagód pszennych z kozim serem i złotymi rodzynkami, oraz Ser kozi, boczek i rodzynki nadziewane piersi z kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić łuski kukurydzy w dużej misce; przykryć wodą. Masa łuski w dół z puszki; moczyć 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Osusz łuski.
3
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Połącz rodzynki i kolejne 7 składników (przez serek śmietankowy), dobrze mieszając, aby połączyć. Pracując z jedną łuską na raz, umieść 3 łyżki podstawowego ciasta masy na środku łuski około 1/2 cala od góry łuski; naciśnij ciasto na prostokąt o długości 4 cali i szerokości 3 cali. Łyżka około 1 łyżki masy serowej po jednej stronie ciasta. Korzystając z łuski kukurydzy jako przewodnika, złóż łuskę na tamale, upewniając się, że pokrywasz nadzienie ciastem; złóż jeszcze 1 raz. Złóż dolny koniec łuski pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TamalesTamales
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
5
Miejsce tamale, szew stronie w dół, na stojaku brojlerów Pan wyłożone wilgotnym ręcznikiem. Powtórz procedurę z pozostałymi łuskami, podstawowym masą i nadzieniem. Przykryj wypełnione tamales innym wilgotnym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
6
Wlać 2 szklanki gorącej wody w dolnej części patelni brojlerów; top z przygotowanym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
7
Paruj tamales w temperaturze 450 przez 55 minut, dodając wodę w razie potrzeby, aby utrzymać głębokość około 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Niech tamales zostanie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn