Kozi ser tamales z oliwkami i rodzynkami
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka oliwek, ser kozi, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chard Szwajcarski z burakami, kozim serem i rodzynkami, Sałatka z jagód pszennych z kozim serem i złotymi rodzynkami, oraz Ser kozi, boczek i rodzynki nadziewane piersi z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić łuski kukurydzy w dużej misce; przykryć wodą. Masa łuski w dół z puszki; moczyć 30 minut.
Połącz rodzynki i kolejne 7 składników (przez serek śmietankowy), dobrze mieszając, aby połączyć. Pracując z jedną łuską na raz, umieść 3 łyżki podstawowego ciasta masy na środku łuski około 1/2 cala od góry łuski; naciśnij ciasto na prostokąt o długości 4 cali i szerokości 3 cali. Łyżka około 1 łyżki masy serowej po jednej stronie ciasta. Korzystając z łuski kukurydzy jako przewodnika, złóż łuskę na tamale, upewniając się, że pokrywasz nadzienie ciastem; złóż jeszcze 1 raz. Złóż dolny koniec łuski pod.
Miejsce tamale, szew stronie w dół, na stojaku brojlerów Pan wyłożone wilgotnym ręcznikiem. Powtórz procedurę z pozostałymi łuskami, podstawowym masą i nadzieniem. Przykryj wypełnione tamales innym wilgotnym ręcznikiem.
Wlać 2 szklanki gorącej wody w dolnej części patelni brojlerów; top z przygotowanym stojaku.
Paruj tamales w temperaturze 450 przez 55 minut, dodając wodę w razie potrzeby, aby utrzymać głębokość około 1/2 cala.
Niech tamales zostanie 10 minut.