Kozi ser Polenta z kapustą smażoną

Kozi ser Polenta z kapustą smażoną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj polentę z kozim serem z kapustą smażoną. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, grzyby Pre cremini, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z białej fasoli i jarmużu z kozim serem Polenta, Stosy sera polenta i koziego, oraz Kremowa Polenta z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu zagotować 3 szklanki wody i tymianku. Stopniowo dodawać polentę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 6 minut lub aż gruby, stale mieszając. Wyrzucić gałązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Połącz 1 uncja koziego sera, ser śmietankowy i jajko w małej misce, mieszając trzepaczką, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ser KoziSer Kozi
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj mieszaninę jaj do polenty, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Zdjąć patelnię z ognia. Linia 8-calowy kwadratowy szklany lub ceramiczny naczynie do pieczenia z plastikową folią, dzięki czemu plastikowa folia rozszerza się na krawędzie naczynia;płaszcz plastikowy z natryskiem do gotowania. Łyżka polenta do naczynia, równomiernie rozłożone. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj cebulę, czerwona papryka, czosnek, i grzyby; smażyć 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać wino; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Usuń mieszaninę grzybów z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki wody, jarmuż, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostały 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Odwróć polentę na talerz; Usuń plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
14
Pokrój na 4 kwadraty.
15
Wytnij każdy kwadrat na 2 Trójkąty.
16
Umieścić 2 trójkąty na każdej z 4 płyt; top z 1/2 szklanki mieszanki grzybów i 1/2 szklanki jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
JarmużJarmuż
17
Pozostałe 1 uncja koziego sera i orzechów piniowych posypać równomiernie jarmuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
JarmużJarmuż
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn