Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj polentę z kozim serem z kapustą smażoną. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, grzyby Pre cremini, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa z białej fasoli i jarmużu z kozim serem Polenta, Stosy sera polenta i koziego, oraz Kremowa Polenta z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować 3 szklanki wody i tymianku. Stopniowo dodawać polentę, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 6 minut lub aż gruby, stale mieszając. Wyrzucić gałązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Połącz 1 uncja koziego sera, ser śmietankowy i jajko w małej misce, mieszając trzepaczką, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Ser Kozi
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj mieszaninę jaj do polenty, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Zdjąć patelnię z ognia. Linia 8-calowy kwadratowy szklany lub ceramiczny naczynie do pieczenia z plastikową folią, dzięki czemu plastikowa folia rozszerza się na krawędzie naczynia;płaszcz plastikowy z natryskiem do gotowania. Łyżka polenta do naczynia, równomiernie rozłożone. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj cebulę, czerwona papryka, czosnek, i grzyby; smażyć 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodać wino; gotować 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Usuń mieszaninę grzybów z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki wody, jarmuż, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostały 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Jarmuż
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
Odwróć polentę na talerz; Usuń plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
14
Pokrój na 4 kwadraty.
15
Wytnij każdy kwadrat na 2 Trójkąty.
16
Umieścić 2 trójkąty na każdej z 4 płyt; top z 1/2 szklanki mieszanki grzybów i 1/2 szklanki jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jarmuż
17
Pozostałe 1 uncja koziego sera i orzechów piniowych posypać równomiernie jarmuż.