Kozi ser, Karczoch i wędzona szynka
Kozi ser, Karczoch i wędzona szynka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 350 kalorii, 21g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz karczoch serca, mielone gałki muszkatołowej, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kozi ser, Karczoch i wędzona szynka, Szynka Karczoch i kozi ser warstwowy, oraz Karczochy i kozie sery.
Instrukcje
Umieść 1 szklankę mleka, substytut jajka i kozi ser w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz mieszankę sera koziego, pozostałe 2 1/4 szklanki mleka, czarny pieprz, tymianek, gałka muszkatołowa i czosnek w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać kostki chleba; delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Połowę mieszanki chleba umieścić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania. Ułóż parmezan, szynkę i karczochy równomiernie na mieszance Chlebowej. Wierzch z pozostałą mieszaniną chleba i posypać równomiernie serem fontina.
Piec warstwy w 350 przez 40 minut lub do krawędzi są bąbelkowe.