Kozi ser i zielenina Piadine
Kozi ser i zieleni Piadine może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ExtraVirgin oliwę z oliwek, sól koszerną, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszane warzywa z kozim serem, Mieszane warzywa z kozim serem, oraz Taco fasolowo-warzywne z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Punch Flatbread ciasto w dół; przykryć i odstawić 5 minut. Ciasto podzielić na 2 równe porcje. Pracując z jedną porcją na raz (przykryj pozostałe ciasto), zwiń każdą połowę w 12-calowe koło na mące.
Każde kółko ciasta układamy na blasze do pieczenia posypanej 1 łyżką mąki kukurydzianej.
Posmaruj każdą porcję 1 łyżeczką oleju, pozostawiając granicę 1/2 cala. Przebić całą powierzchnię obficie widelcem.
Piec w 350 przez 10 minut lub do chrupkości.
Dodaj rukolę, śliwki i migdały do mieszaniny octu; wrzucić delikatnie do herbu.
Wyjmij płaski chleb na deskę do krojenia; wierzch każdy z połową mieszanki rukoli i 1/4 szklanki koziego sera.
Przeciąć każdą piadinę na pół.