Kozi Ser I Pieczona Czerwona Papryka Quesadillas
Przepis kozi ser i pieczona czerwona papryka Quesadillas jest gotowy w około 7 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście rukoli, tortille z mąki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quesadillas z koziego sera i pieczonej kukurydzy, Pieczone szparagi i pieczarkowe Quesadillas z kozim serem, oraz Dip Z Pieczonego Czerwonego Pieprzu Z Kozim Serem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
![EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir]()
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.