Kozi ser i miód Blancmange

Kozi ser i miód Blancmange
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj koziego sera i miodu Blancmange. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz chude mleko, pół na pół, sproszkowaną żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kozi Ser I Miód Blancmange, Ser kozi z miodem, oraz Kozi ser i miód Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać mleko do średniego garnka i posypać agarem. Pozostawić do spoczynku, aż agar (lub żelatyna) staje się jasne i lekko puffs, 10 do 15 minut. Doprowadzić mleko na wolnym ogniu; gotować, często mieszając, aż płatki rozpuścić, 1 do 2 minut. Lekko ostudzić (pozostawić na tyle ciepły, aby się rozpuścił-nie skrzepał-ser).
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
SerSer
AgarAgar
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Ubić na pół i pół, ser, miód i nasiona wanilii. Podzielić mieszaninę pomiędzy 8 kieliszków do martini lub 1 szklankę ramekinów. Przykryć folią; schłodzić do zestawu, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
WaniliaWanilia
SerSer
MiódMiód
NasionaNasiona
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wymieszać truskawki, ocet, bazylia, tymianek, pieprz i cukier w misce. Jeśli porcja w szklankach, top każdy z mieszanką jagodową. Jeśli porcja z ramekin, uruchomić nóż wzdłuż wewnętrznej krawędzi i skręcić na talerzu; top z mieszaniny jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
OcetOcet
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
JagodyJagody
CukierCukier
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn