Kozi Ser I Czekolada Chunk Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kozi ser & Chocolate Chunk Blondies spróbować. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chunk Blondies, Chocolate Chunk Blondies, oraz Chocolate Chunk Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło dno i boki 9×13 cala naczynia do pieczenia. Zestaw aside.In miskę miksera stojącego wyposażonego w mocowanie łopatkowe śmietanę schłodzony kozi ser, schłodzone masło i oba cukry na średniej prędkości przez 6 minut. Począwszy od zimnych składników buduje strukturę i pozwala na bicie w powietrzu. Więc uruchom maszynę pełną 6 minutes.In w międzyczasie w misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.Gdy masło i ser są w pełni kremowe będą jasne w Kolorze z lekko złamanym wyglądem. To jest dobre, powietrze, o którym wspomniałem, zmieniło cukry. W tym momencie obniżyć prędkość i ubić w jajkach, żółtku i wanilii, aż tylko połączone. Wyłącz urządzenie i zeskrobaj boki miski.Złożyć w mieszaninie mąki w trzech działach. Następnie kawałki czekolady.
Rozłóż grube ciasto w równą warstwę na przygotowanym naczyniu.
Piec około 30 do 35 minut, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.Ostudzić na stelażu, a następnie pokroić na 18 kwadratów. Może być przechowywany do 4 dni.