Kotlety z salsą kukurydzianą

Kotlety z salsą kukurydzianą
Kotlety z salsą kukurydzianą to meksykański przepis na 6 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny zawiera 2981 kalorii , 494 g białka i 93 g tłuszczu na porcję. Za 24,88 USD za porcję ten przepis pokrywa 60% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga kotletów z polędwicy wieprzowej, oleju canolan, chili w proszku i kolendry. Dobrze sprawdza się jako drogie danie główne. 2 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 30 minut . Z wynikiem spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Podobne przepisy obejmują: Podsmażone kotlety wieprzowe z salsą mango , Burgery z czarnej fasoli i warzyw z salsą kukurydzianą i Przypalona salsa kukurydziana i pieprzowa .

Instrukcje

1
Natrzyj obie strony kotletów wieprzowych proszkiem chili. Przykryj i schłódź w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Na dużej patelni, na średnio-wysokim ogniu, zrumień kotlety na oleju; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj pomidory, kukurydzę i oliwki. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-16 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie, a soki będą przejrzyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wyjmij kotlety i trzymaj w cieple. Wymieszaj kolendrę z mieszanką kukurydzianą; podawaj z kotletami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia88
Magazyn