Kotlety z kurczaka w sosie z zielonej oliwy i porzeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kotletów z kurczaka z zielonym sosem z oliwek i porzeczek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 429 kalorii, 51g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, oliwę z oliwek, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Udka z kurczaka w sosie z zielonej oliwy, wiśni i Porto, Kotlety Wieprzowe Z Salsą Porzeczkową, oraz Filet Mignon z sosem z czerwonej porzeczki-zielonego pieprzu.
Instrukcje
W bardzo dużej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk. Kotlety z kurczaka lekko doprawić solą i pieprzem.
Dodaj połowę kotletów na patelni i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane na zewnątrz i biały przez cały, o 4 protokół.
Przenieść kotlety na talerz. Powtórz z pozostałymi kotletami.
Dodaj szalotka na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj Czas i gotować przez 30 sekund, skrobanie się rumiane kawałki.
Trzepaczka w musztardzie i gotować na wolnym ogniu, aż czas zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Dodać oliwki, porzeczki i kapary i dusić na umiarkowanie małym ogniu przez 1 minutę. Powrót kurczaka i wszelkie nagromadzone soki na patelni i gotować tylko do ogrzania przez, o 1 minuta.
Przełożyć kurczaka na talerze. Off ciepła, ubić masło do sosu aż włączone. Polać kotlety z kurczaka sosem oliwkowo-porzeczkowym i podawać od razu.