Kotlety z kurczaka smażone ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata

Kotlety z kurczaka smażone ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Smażone kotlety z kurczaka ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, zieloną cebulę ; białe części, kotlety z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Kotlety z kurczaka smażone ze szparagami, dymką i natką pietruszki-estragon Gremolata, Pieczona Czerwona Cebula Z Granatem, Pomarańczą I Natką Pietruszki Gremolata, oraz Wiosenne Kotlety Jagnięce Z Sałatką Ziemniaczaną, Pean I Estragonem.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 5 składników w małej misce; przykryć gremolata i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ciepło heavylarge patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodajaffron i mieszaj, aż lekko ciemniejszy, około 30 sekund.
4
Przenieść do innego małegowl; ostudzić i pokruszyć szafran. DO przodu: Gremolata i szafran mogą być wykonane 2 godzinahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
5
Odstawić w temperaturze pokojowej.
6
Kurczaka posypać lekko grubym sosem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
7
Podgrzać 1 łyżkę olejurozmaicona duża patelnia na średnim ogniu.Pracując partiami i dodając więcej oleju, gotuj kurczaka, aż lekko przyrumieni i tylko gotowane przez, O 2 minutachspers stronie. Ułóż kurczaka na półmisku; tentz folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Dodaj 1 łyżkę oleju i masła do tego sameskillet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Dodaj białe i zielone części onionsand sauté, aż zacznie mięknąć, około 4 minut.
10
Dodać szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
11
Posypać warzywa szafranowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
12
Posypać grubą solą i pieprzem i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
13
Dodawać, zmniejszać ciepło do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, a bulion zmniejszy się i zagęści do glazury, około 5 minut. Wymieszać z crème fraîche andgremolata. Doprawić solą i pieprzem.Używając szczelinowej łyżki, przenieś warzywa toplatter, układając wokół kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Creme FraicheCreme Fraiche
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
14
Drizzlesauce nad kurczakiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn