Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Paszteciki z kiełbasą z indyka mogą być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka przypraw do steków, mielony Indyk, prawdziwy syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszać zmielonego indyka, przyprawę do steków, okruchy płatków kukurydzianych i syrop klonowy, aż mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu i zgarnąć około 1/4 szklanki mieszanki indyka. Tworzą mieszaninę do patty, i umieścić na gorącej patelni. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną indyka. Patelnia smażyć paszteciki, aż rumiane z obu stron, 5 do 8 protokół na stronę.
Usuń paszteciki do regału chłodzącego, aby spuścić.
Umieścić paszteciki w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż paszteciki nie będą już różowe w środku i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożony do środka patty odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 20 do 25 minut.