Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka

Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Paszteciki z kiełbasą z indyka mogą być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 27g białka, oraz 13g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka przypraw do steków, mielony Indyk, prawdziwy syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka, oraz Kotlety Z Kiełbasą Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
W misce wymieszać zmielonego indyka, przyprawę do steków, okruchy płatków kukurydzianych i syrop klonowy, aż mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
Indyk MielonyIndyk Mielony
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu i zgarnąć około 1/4 szklanki mieszanki indyka. Tworzą mieszaninę do patty, i umieścić na gorącej patelni. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną indyka. Patelnia smażyć paszteciki, aż rumiane z obu stron, 5 do 8 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Usuń paszteciki do regału chłodzącego, aby spuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
Umieścić paszteciki w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż paszteciki nie będą już różowe w środku i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożony do środka patty odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn