Kotlety wieprzowe żurawinowe II

Kotlety wieprzowe żurawinowe II
Kotlety wieprzowe z żurawiną II mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 320 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka soli, cukru, kotletów wieprzowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Żurawinowe, Kotlety wieprzowe żurawinowe z ryżem, oraz Kotlety Wieprzowe Żurawinowo-Jabłkowe.

Instrukcje

1
Na patelni, brązowe kotlety powoli w oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać żurawinę, cukier, sól i pieprz do kotletów z 1/2 szklanki wody na początek. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień. Dusić, pod przykryciem, przez około 45 minut lub do miękkości, ale nie do wyschnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żurawinażurawina
CukierCukier
WodaWoda
3
W razie potrzeby dodać wodę, aby kotlety nie wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn