Kotlety wieprzowe ze śmietaną z cebulą Vidalia

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych ze śmietaną z cebulą Vidalian. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka kotletów wieprzowych, ryż, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe W Sosie Śmietanowym, Kotlety wieprzowe z sosem śmietanowo-grzybowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety schabowe posypać solą i pieprzem.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kotlety wieprzowe i gotować, aż rumiane, 4 do 5 protokół na stronę.
Cebulę ułożyć równomiernie na kotletach wieprzowych.
W małej misce, połączyć bulion, pietruszka, musztarda i papryka, i doprawić solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę bulionu na kotlety wieprzowe. Powrót mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać śmietanę do wymieszania i gotować do ogrzania przez, 4 do 5 protokół; nie gotować.
Podawać na gorącym gotowanym ryżu, jeśli używasz.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.