Kotlety wieprzowe z szałwią i cytrynową bułką tartą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z szałwią i cytrynową bułką tartą. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 82g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, bułkę tartą, schab i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kotlety Z Kurczaka Cytrynowo-Szałwiowe, Kotlety z polędwicy wieprzowej z szałwią i orzechami, oraz Kotlety z polędwicy wieprzowej z szałwią i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 F. pokroić wieprzowinę na 8 cienkich kotletów.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować wieprzowinę, aż będzie rumiane, o 2 protokół na stronę. Sos pomidorowy polać wieprzowiną. W małej misce, połączyć bułkę tartą, szałwia, Skórka z cytryny, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; posypać równomiernie sosem. Pieczeń do bulgotania i rumiane, 10 protokół. Tymczasem napełnij duży garnek zimną wodą.
Dodać pozostałą sól i doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Spuścić je i zanurzyć w zimnej wodzie, aby schłodzić.
Odcedzić ponownie i wrzucić z rukolą.
Podawać z wieprzowiną.Wskazówka: aby dodać smaku zielonej fasoli i rukoli, wrzucić je z masłem i wycisnąć z cytryny. Na 1/2 funta zielonej fasoli użyj 2 łyżek roztopionego niesolonego masła i 1 łyżki świeżego soku z cytryny.