Kotlety wieprzowe z sałatką ziemniaczaną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z sałatką ziemniaczaną. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli, mąki, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Sałatką Z Rukolą I Jabłkami, Kotlety z łopatki wieprzowej z sałatką z kopru włoskiego i szparagów, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z Arbuzowo-ogórkową sałatką.
Instrukcje
Pokrój polędwicę na 8 sztuk i Funt, aż będą 1/4 cala grubości.
Mąkę ułożyć na talerzu. W płytkiej misce ubić jajka. Posiekaj natkę pietruszki. W osobnej misce połączyć bułkę tartą, pietruszkę, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Każdy kotlet zanurzyć w mące, następnie w ubitym jajku, a na koniec w bułce tartej.
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, gotować kotlety, aż złocisty i gotowane przez, 2 do 3 minut na stronę, używając 2 Więcej łyżek oleju dla drugiej partii.
Przenieś na talerze. Tymczasem ziemniaki gotować w osolonej wodzie do miękkości, około 20 minut.
Pokroić na 1-calowe kawałki. Powrót do garnka wraz ze śmietaną, musztardą, estragonem, pozostałą solą i pieprzem i połączyć.