Kotlety wieprzowe z salsą Mango-Tequila
Kotlety wieprzowe z mango-Tequila Salsan to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Mieszanka galaretki pieprz Jalapeno, sól, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Kotlety wieprzowe z salsą Mango, Kotlety Wieprzowe Z Salsą Mango, oraz Delikatne kotlety wieprzowe z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić worek; marynować w lodówce 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść wieprzowinę na grillu lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować 7 minut z każdej strony lub aż wieprzowina zostanie wykonana, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżoną marynatą.
Podawać z salsą Mango-Tequila.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.