Kotlety wieprzowe na patelni i farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kotlety schabowe, mieszankę farszu kuchennego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia z farszem i kotletami, Kotlety schabowe z farszem, oraz Kotlety wieprzowe z grilla i farsz.
Instrukcje
1
Roztopić 2 Łyżki. masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.