Kotlety wieprzowe z patelni i farsz
Kotlety wieprzowe na patelni i farsz może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, kotlety schabowe, mieszankę farszu kuchennego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia z farszem i kotletami, Kotlety schabowe z farszem, oraz Kotlety wieprzowe z grilla i farsz.
Instrukcje
Roztopić 2 Łyżki. masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kotlety; gotować 4 min. z każdej strony lub do momentu ugotowania (160F).
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Dodać fasolę, wodę i pozostałe 2 łyżki. masło do patelni. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać mieszankę farszu tylko do zwilżenia. Top z kotletami; okładka. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować 5 min. lub aż do przegrzania.