Kotlety Wieprzowe Z Marmoladą

Kotlety wieprzowe z marmoladą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.04 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz kotlety schabowe, przyprawa do pieprzu cytrynowego, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem piwnym z marmoladą cebulową, Grillowane kotlety wieprzowe z solanką z brązowego cukru i marmoladą cebulowo-brzoskwiniową, oraz Ron Siegel ' s lamb Chops With Sunchoke Puree & Shallot Marmolade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Posypać kotlety z obu stron z przyprawą pieprz cytrynowy; dodać kotlety na patelni, i gotować 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Dodać ocet do patelni; wymieszać z marmoladą. Powrót kotlety do patelni, obracając raz płaszcz; gotować 1 minutę lub aż do dokładnie ogrzane.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.