Kotlety wieprzowe z fasolką szparagową i ryżem
Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz dżem morelowy, 6 łyżek. kraft pikantny włoski dressing, fasola i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety wieprzowe z ryżem i fasolą, Pieczone kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i zieloną fasolką, oraz Kotlety schabowe z prażoną fasolką szparagową i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Ubij sos i dżem do wymieszania.
Usuń 2 Łyżki. mieszanka opatrunkowa; równomiernie rozetrzeć na kotlety.
Tymczasem łyżka ryżu na środku dużej folii heavy-duty; top z fasoli. Podnieś boki folii do postaci miski. Stopniowo wlać bulion i pozostałą mieszaninę dressing na fasoli. Fold folii do pakietu.
Kotlety i opakowanie foliowe umieścić na ruszcie grillowym. Grill 15 min. lub do czasu zakończenia kotletów (1450F) i wchłonięcia większości cieczy w opakowaniu foliowym.
Usuń kotlety i opakowanie z grilla.
Odstawić 3 min. przed podaniem.
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem pakietu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.