Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowym

Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowym
Kotlety wieprzowe z farszem jabłkowym to danie główne dla 6 osób. Za 4,27 USD za porcję przepis ten pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 677 kalorii , 36 g białka i 34 g tłuszczu . Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 55 minut . Udaj się do sklepu i kup jabłko, rodzynki, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 61% , co jest solidne. Wypróbuj łatwe kotlety wieprzowe z farszem , kotlety wieprzowe z suszoną żurawiną, pieczarkami i farszem kasztanowym oraz kotlety wieprzowe z jabłkiem - smak jesieni w 30 minut, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zrumień kotlety wieprzowe na średnim ogniu w 2 łyżkach masła z każdej strony; wyjmij z patelni i trzymaj w cieple. Na tej samej patelni podsmaż kostki farszu, jabłko, seler, rodzynki, wodę, szałwię, sól i pieprz w pozostałym maśle, aż jabłka i seler będą chrupiąco-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieś do natłuszczonej formy do pieczenia o pojemności 3 qt. Na wierzch połóż kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posmaruj kotlety musztardą. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 35 minut. Zdejmij pokrywkę; piecz jeszcze 5-10 minut lub do momentu, aż soki z mięsa będą przejrzyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn