Kotlety wieprzowe w sosie pomidorowym

Kotlety wieprzowe z grubym sosem pomidorowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka oleju roślinnego, mielonego cynamonu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane kotlety wieprzowe z grubym sosem Barbecue Andouille, Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem, Pesto i fetą z sosem pomidorowym, oraz Kotlety wieprzowe w sosie pomidorowym.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; dobrze wymieszać. Mieszankę kminku pocierać po obu stronach kotletów.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kotlety wieprzowe; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodaj pozostałe składniki (z wyjątkiem pietruszki), skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 45 minut lub aż wieprzowina będzie miękka.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.