Kotlety wieprzowe w sosie musztardowo-śmietanowym
Kotlety schabowe z sosem musztardowo-śmietanowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 1G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu sherry, sól koszerna i pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kotlety wieprzowe w sosie musztardowo-śmietanowym, Rozjaśnione kotlety wieprzowe z sosem musztardowo-śmietanowym, oraz Kotlety wieprzowe z sosem musztardowo-śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety schabowe przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Na dużej patelni, podgrzać połowę oleju, aż migotanie.
Dodać kotlety wieprzowe i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, obracając raz, 8 protokół.
Przenieść mięso do blachy do pieczenia i pieczenia, aż gotowane przez, o 10 protokół.
Tymczasem, wylać tłuszcz z patelni.
Dodać pozostały olej i podgrzać do połysku.
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, 3 protokół.
Dodać ocet i gotować, aż prawie odparuje, o 1/2 minuty.
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodać śmietanę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Dodać musztardę i pietruszkę. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć wieprzowinę na talerze i polać sosem na wierzchu.