Kotlety wieprzowe wędzone w sosie brzoskwiniowym Bourbon BBQ

Kotlety wieprzowe wędzone w sosie brzoskwiniowym Bourbon BBQ
Przepis wędzone kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem BBQ może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 14 godzin i 20 minut. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,67 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, oliwy z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem Bourbon-brzoskwinia, Grillowane kotlety wieprzowe z brzoskwinią, bourbonem, sosem musztardowym, oraz Kotlety Wieprzowe Z Polewą Brzoskwiniową Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po całkowitym wystygnięciu solanki dodać kotlety i pozostawić do namoczenia przez co najmniej 6, ale nie dłużej niż 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2
Kotlety wyjąć z solanki tuż przed paleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Dym wieprzowiny, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 stopni F, lub około 1 do 2 godzin
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Utrzymuj temperaturę grilla na poziomie około 200 do 250 stopni F lub wieprzowina będzie rozgotowana. Kotlety dymne, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 140 stopni F. Po osiągnięciu pożądanej temperatury wewnętrznej kotlety lekko posmaruj olejem i grilluj na gorących węglach przez 1 1/2 minuty; obróć 1/4 obrotu zgodnie z ruchem wskazówek zegara i grilluj 1 minutę więcej, aby stworzyć atrakcyjne ślady grilla. Flip chop i powtórz metodę grillowania; ładniejsza strona to góra.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Kotlety powinny ostatecznie osiągnąć wewnętrzną temperaturę od 150 do 160 stopni F. Jeśli to konieczne, umieść kotlety w piekarniku 375 stopni F po grillowaniu, aby zakończyć gotowanie. Aby uzyskać dodatkową fantazyjną prezentację, wyciągnij wieprzowinę z kości, pokrój w paski 1/4 cala i wachluj na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Grillowane kotlety posmarować roztopionym masłem i odstawić na 2 minuty przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
7
Kłaść każdy kotlet na talerzu na talerzu do serwowania.
8
Podawać z brzoskwiniowym sosem bbq.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Propozycja podania: spróbuj dodać skrobię jako dodatek: puree ziemniaczane, duszona biała fasola, a nawet brązowy ryż na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
SkrobiaSkrobia
10
W niereaktywnym rondlu ze stali nierdzewnej 8-quart doprowadzić wszystkie składniki solanki do wrzenia i mieszać, aż cukier i sól zostaną całkowicie rozpuszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
11
Przenieść do 1-galonowego pojemnika z tworzywa sztucznego lub stali nierdzewnej i przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia.;
12
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
13
Dodać szalotki i potu przez kilka minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
14
Dodać brzoskwinie, doprowadzić do duszenia i gotować przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
15
Dodaj sok z cytryny, ocet jabłkowy, brązowy cukier, sos Worcestershire i bulion z kurczaka. Dusić przez 15 do 20 minut, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
16
Dodaj whiskey, wróć do duszenia, gotuj jeszcze 5 minut i usuń z ognia. Dostosuj przyprawę i słodycz. Mieszaninę przecieru za pomocą miksera zanurzeniowego lub robota kuchennego, aż będzie gładka i gęsta.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
WhiskeyWhiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn