Kotlety Wieprzowe Szkliwione Pomarańczowo-Musztardowe

Kotlety Wieprzowe Szkliwione Pomarańczowo-Musztardowe
Kotlety wieprzowe w kolorze pomarańczowo-musztardowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać schabowe kotlety, sok z limonki, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Musztardą, Kotlety Wieprzowe Z Musztardą I Bourbonem, oraz Klonowo-Musztardowe Kotlety Wieprzowe Glazurowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz sok, marmoladę i musztardę w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień,i gotować 15 minut lub aż syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
MusztardaMusztarda
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
6
Dodaj do patelni; gotować 5 minut lub aż rumiane. Obrócić wieprzowinę; dodać rozmaryn i cebulę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać mieszaninę soku na wieprzowinę; piec w temperaturze 425 przez 10 minut lub aż termometr zarejestruje 14
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Na talerzu ułożyć cebulę i rozmaryn. Powrót patelni na średnim ogniu; dodać sok z limonki. Gotować 4 minuty lub aż płyn jest syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
RozmarynRozmaryn
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać wieprzowinę do półmiska; skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn