Kotlety wieprzowe solone z miękkim Parmigiano Polenta

Kotlety wieprzowe solone z miękkim Parmigiano Polenta
Kotlety wieprzowe solone z miękkim Parmigiano Polentan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 666 kalorii, 48g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka liścia laurowego, nasion kopru włoskiego, nasion kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 73 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Miękki Parmigiano Polenta, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Kurczak Scarpiello z miękkim Parmigiano Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Aby zrobić solankę: w dużym pojemniku dodaj wszystkie składniki i wymieszaj, aby połączyć. Kotlety schabowe zanurzyć w solance i przechowywać w lodówce przez 3 dni. Po 3 dniach wyjąć kotlety z solanki, wyrzucając solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Obtaczaj grubą krawędź każdego kotleta schabowego z pyłkiem kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
4
Porki ułożyć delikatnie posiekać na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej. Po 3 do 4 minutach obróć kotlety o 90 stopni, aby stworzyć piękne ślady grilla. Grillować kotlety przez kolejne 3 do 4 minut, a następnie odwrócić i powtórzyć proces. Jeśli kotlety wydają się być spalanie przenieść kotlety do chłodniejszej części grilla, aby umożliwić dłuższy czas gotowania bez spalania. Stań kotlety tak, aby krawędź tłuszczu była w kontakcie z grillem, aby chrupać krawędź tłuszczu, dzięki temu pyłek kopru włoskiego będzie bardzo aromatyczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjmij kotlety z grilla i pozostaw w ciepłym miejscu przed podaniem. Doneness mięsa powinna być o średniej do średniej dobrze i bardzo soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawać z polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
7
W rondlu średniej wielkości doprowadzić do wrzenia mleko, wodę i liść laurowy. Obficie przyprawić solą, niemal do momentu aż do przesmażenia. Skąd wiesz, że tam jesteś? SPRÓBUJ! Gdy osiągnie wrzenia, powoli trzepać w polenta w małych posypkach. Po włączeniu całej polenty zmniejsz ciepło do medium i natychmiast Przełącz na mieszanie drewnianą łyżką. Gotuj polentę przez 30 do 40 minut, dodając wodę, jeśli polenta stanie się zbyt gęsta, aby ją poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Gdy polenta jest dokładnie ugotowana, powinna wyglądać kremowo i nie czuć się ziarnista na języku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
9
Wyjmij go z ognia i wymieszaj z Parmigiano i mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
10
Podawać natychmiast, lub umieścić arkusz folii prawo na powierzchni polenty, aby zapobiec skóry z tworzeniem się na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Dodaj trochę wody do polenty i podgrzewaj na niskim lub średnim ogniu, stale mieszając, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W73 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn