Kotlety wieprzowe solone z miękkim Parmigiano Polenta
Kotlety wieprzowe solone z miękkim Parmigiano Polentan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 666 kalorii, 48g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka liścia laurowego, nasion kopru włoskiego, nasion kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 73 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Miękki Parmigiano Polenta, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Kurczak Scarpiello z miękkim Parmigiano Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Aby zrobić solankę: w dużym pojemniku dodaj wszystkie składniki i wymieszaj, aby połączyć. Kotlety schabowe zanurzyć w solance i przechowywać w lodówce przez 3 dni. Po 3 dniach wyjąć kotlety z solanki, wyrzucając solankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
3
Obtaczaj grubą krawędź każdego kotleta schabowego z pyłkiem kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru Włoskiego
Kotlety Wieprzowe
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Porki ułożyć delikatnie posiekać na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej. Po 3 do 4 minutach obróć kotlety o 90 stopni, aby stworzyć piękne ślady grilla. Grillować kotlety przez kolejne 3 do 4 minut, a następnie odwrócić i powtórzyć proces. Jeśli kotlety wydają się być spalanie przenieść kotlety do chłodniejszej części grilla, aby umożliwić dłuższy czas gotowania bez spalania. Stań kotlety tak, aby krawędź tłuszczu była w kontakcie z grillem, aby chrupać krawędź tłuszczu, dzięki temu pyłek kopru włoskiego będzie bardzo aromatyczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru Włoskiego
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
5
Wyjmij kotlety z grilla i pozostaw w ciepłym miejscu przed podaniem. Doneness mięsa powinna być o średniej do średniej dobrze i bardzo soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
6
Podawać z polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
7
W rondlu średniej wielkości doprowadzić do wrzenia mleko, wodę i liść laurowy. Obficie przyprawić solą, niemal do momentu aż do przesmażenia. Skąd wiesz, że tam jesteś? SPRÓBUJ! Gdy osiągnie wrzenia, powoli trzepać w polenta w małych posypkach. Po włączeniu całej polenty zmniejsz ciepło do medium i natychmiast Przełącz na mieszanie drewnianą łyżką. Gotuj polentę przez 30 do 40 minut, dodając wodę, jeśli polenta stanie się zbyt gęsta, aby ją poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Słonina Wieprzowa
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Gdy polenta jest dokładnie ugotowana, powinna wyglądać kremowo i nie czuć się ziarnista na języku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
9
Wyjmij go z ognia i wymieszaj z Parmigiano i mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Parmigiano Reggiano
10
Podawać natychmiast, lub umieścić arkusz folii prawo na powierzchni polenty, aby zapobiec skóry z tworzeniem się na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Dodaj trochę wody do polenty i podgrzewaj na niskim lub średnim ogniu, stale mieszając, aby zapobiec spalaniu.
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.