Kotlety wieprzowe solone z kompotem jabłkowym

Kotlety wieprzowe solone z kompot jabłkowy może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 godziny i 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz jabłecznik, imbir, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe solone z kompotem jabłkowym, Kotlety Wieprzowe Solone Z Jabłek, oraz Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Jabłkiem.
Instrukcje
Dodać wieprzowinę do solanki; uszczelnić worek.
Odstawić do lodówki 24 godziny.
Wyjąć wieprzowinę z solanki, opłukać i osuszyć.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować od 3 do 4 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Kotlety przełożyć na talerz; przykryć i ogrzać.
Dodaj jabłka na patelnię; smażyć 5 minut.
Dodaj cydr, brązowy cukier i imbir, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 5 minut, aż jabłko będzie miękkie, często mieszając.