Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj schabowych z jabłkami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka smucker ' s® galaretka jabłkowa, mielony cynamon, kotlety wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Polane Jabłkiem, Kotlety Wieprzowe Szkliwione Jabłkowo-Winogronowo, oraz Szybkie Schabowe Schabowe Polane Jabłkiem.
Instrukcje
Połącz pierwsze cztery składniki w rondlu; gotuj na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż galaretka się rozpuści. Trzymaj ciepło.
Kotlety schabowe umieścić na półce w patelni brojlerów. Broil pięć cali od ciepła, siedem minut z każdej strony.
Wyjąć z piekarnika; pędzel z jednej strony z galaretką glazury, i dusić trzy minuty. Flip i szczotkować drugą stronę z glazury; top z plasterkami jabłka, a skropić pozostałą glazurą. Trzy minuty.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.