Kotlety wieprzowe nadziewane szpinakiem i pieczarkami

Kotlety wieprzowe nadziewane szpinakiem i pieczarkami
Kotlety wieprzowe nadziewane szpinakiem i grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 467 kalorii, 24g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.02 za porcję. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, czosnek, kotlety schabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 60 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Spróbuj Kotlety wieprzowe faszerowane pieczarkami z sosem Wermutowym, Kotlety wieprzowe faszerowane pieczarkami i szpinakiem, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane Fetanem i szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. do farszu, stopić 1 łyżkę masła na średnim ogniu w bardzo dużej patelni. Cebulę, czosnek i grzyby gotować na gorącym maśle przez 5 do 7 minut lub aż cebula będzie miękka i większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Dodaj szpinak, tymianek, 1/2 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu na patelni; gotować przez 2 protokół lub po prostu, aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z wiśniami i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Przyciąć tłuszcz z kotletów. Zrób kieszeń w każdym kotle, przecinając poziomo od strony tłuszczu prawie do kości po przeciwnej stronie. Farsz podzielić między kieszenie w kotletach. W razie potrzeby zabezpiecz otwory drewnianymi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Kotlety posypać dodatkiem soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5
Roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu w tej samej patelni. Kotlety gotować na gorącym maśle przez 4 protokół lub aż rumiane, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Umieść kotlety w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby pomieścić kotlety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Piec, odkryte, przez 30 do 40 minut lub aż soki uruchomić jasne i kotlety zarejestrować 145 Stopni F na termometr mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
[Wskazówka dotycząca CZYSZCZENIA: gdy blat kuchenki jest chłodny, wytrzyj wszelkie rozpryski oleju lub wycieki chusteczkami dezynfekującymi Clorox®*.]
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn