Kotlety wieprzowe nadziewane szpinakiem i pieczarkami
Kotlety wieprzowe nadziewane szpinakiem i grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 467 kalorii, 24g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.02 za porcję. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, czosnek, kotlety schabowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 60 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Spróbuj Kotlety wieprzowe faszerowane pieczarkami z sosem Wermutowym, Kotlety wieprzowe faszerowane pieczarkami i szpinakiem, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane Fetanem i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. do farszu, stopić 1 łyżkę masła na średnim ogniu w bardzo dużej patelni. Cebulę, czosnek i grzyby gotować na gorącym maśle przez 5 do 7 minut lub aż cebula będzie miękka i większość płynu odparuje.
Dodaj szpinak, tymianek, 1/2 łyżeczka soli, i 1/8 łyżeczka pieprzu na patelni; gotować przez 2 protokół lub po prostu, aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z wiśniami i parmezanem.
Przyciąć tłuszcz z kotletów. Zrób kieszeń w każdym kotle, przecinając poziomo od strony tłuszczu prawie do kości po przeciwnej stronie. Farsz podzielić między kieszenie w kotletach. W razie potrzeby zabezpiecz otwory drewnianymi wykałaczkami.
Kotlety posypać dodatkiem soli i pieprzu.
Roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu w tej samej patelni. Kotlety gotować na gorącym maśle przez 4 protokół lub aż rumiane, obracając raz.
Umieść kotlety w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby pomieścić kotlety.
Piec, odkryte, przez 30 do 40 minut lub aż soki uruchomić jasne i kotlety zarejestrować 145 Stopni F na termometr mięsa.
[Wskazówka dotycząca CZYSZCZENIA: gdy blat kuchenki jest chłodny, wytrzyj wszelkie rozpryski oleju lub wycieki chusteczkami dezynfekującymi Clorox®*.]