Kotlety Wieprzowe Miodowo-Musztardowe
Kotlety wieprzowe miodowo-musztardowe to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, musztardę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Miodowo-Musztardowe, Kotlety Wieprzowe Miodowo-Musztardowe, oraz Kotlety wieprzowe miodowo-musztardowe.
Instrukcje
Wymieszać miód i musztardę razem w misce, aż dokładnie połączone.
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu i położyć kotlety wieprzowe na gorącym maśle.
Posypać kotlety z połową czosnku w proszku i gotować, aż rumiane, o 3 protokół. Obrócić kotlety, posypać pozostałym czosnkiem w proszku i smażyć kotlety jeszcze przez 3 minuty.
Posmaruj kotlety sosem miodowo-musztardowym, odwróć je i gotuj przez 5 minut; obróć kotlety na drugą stronę i posmaruj sosem miodowo-musztardowym. Gotować, aż kotlety nie są już różowe w środku i natychmiastowy odczyt termometr mięsa włożony do najgrubszej części kotlety czyta 165 stopni F (75 stopni C), O 5 Więcej minut.