Kotlety Wieprzowe Mexicana

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Kotlety wieprzowe Mexicana może być super przepis, aby spróbować. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 300 kalorii, 30g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Mieszanka kolendry, kakao w proszku, orzeszki koktajlowe plantatorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać orzeszki ziemne można śledzić to danie główne z Single-Girl Melty Chocolate Peanut Butter Cake jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: polędwiczka wieprzowa A La Mexicana, Knocks and Kotlets: Knockwurst z przyprawioną kiszoną kapustą i wędzonym kotletem wieprzowym z boczkiem, jabłkiem i cebulą, oraz Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie".
Instrukcje
Kotlety gotować w dużej patelni nonstick spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 2 do 3 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Połącz salsę, orzeszki ziemne, kakao i cynamon; łyżka na kotlety. Dusić na średnim i małym ogniu 5 min. lub aż kotlety są gotowe i sos jest zagęszczony, obracając kotlety i mieszając sos po 3 min.