Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzepanymi ziemniakami

Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzepanymi ziemniakami
Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzaskanymi ziemniakami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 958 kalorii, 41g białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, świeżo popękany pieprz, łodygi pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety schabowe z w pełni załadowanymi Roztrzaskanymi ziemniakami, Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Rozbitymi Ziemniakami I Duszoną Fasolką Szparagową, oraz Kotlety wieprzowe i ziemniaki w sosie pieczarkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sól, cukier, pieprz, liście laurowe, czosnek, skórki cytryny i pietruszkę z 3 ćwiartkami wody w dużym garnku lub misce i ubijaj razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać kotlety schabowe, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godzin, obracając raz w połowie. To może wydawać się długi czas, ale są to poważnie Duże kotlety wieprzowe. Solenie sprawi, że wieprzowina tak delikatne i smak to w całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj soloną zimną wodą. Ziemniaki będą chłonąć, że sól jak makaron i będzie to duża różnica w smaku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia i gotować do przetargu widłowego, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do tego samego garnka, pozwalając im wyschnąć. Roztopić masło z pół na pół w małym rondelku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać do ziemniaków wraz z serem śmietankowym i doprawić solą i pieprzem. Zmiażdżyć masherem ziemniaczanym i odstawić, utrzymując ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać grzyby i podsmażyć, aż lekko rumiane w miejscach, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Rozgrzać oliwę w małym rondelku na średnim ogniu i podsmażyć czosnek i szalotki, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać ocet, cukier, płatki chili i skórkę z cytryny i sok. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie wyłączyć ogień. Powrót zarezerwowane grzyby do garnka, wrzucić do połączenia i wchłonąć cały ten smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Do przygotowania kotletów wieprzowych: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
8
Kotlety wyjąć z solanki i osuszyć całkowicie ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
9
Skropić olejem rzepakowym i obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
10
Umieść kotlety na grillu i zapiekać, aż rumiane, 5 do 6 minut z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Przenieś na tacę z arkuszami i zakończ gotowanie w piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 135 do 140 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Przenieść na talerz i namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Pozostaw 5 do 10 minut.
14
Kotlety schabowe podajemy na rozgniecionych ziemniakach i polewamy grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego4trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowyOlej rzepakowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweserek śmietankowy, zmiękczonyserek śmietankowy, zmiękczony2suszone liście laurowesuszone liście laurowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony6goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna4trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz1Skórki cytrynowe z cytryny, obrane obieraczką do warzywSkórki cytrynowe z cytryny, obrane obieraczką do warzyw2cytryny, skórki i sokicytryny, skórki i soki340papryka habanerogrzyby Hon shimeji, oczyszczone i odcięte od korzeniagrzyby Hon shimeji, oczyszczone i odcięte od korzenia1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1bunchświeże łodygi pietruszkiświeże łodygi pietruszki4trochę posiekanej cukiniiŚwieżo popękany czarny pieprzŚwieżo popękany czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianekPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianek4podwójne kotlety wieprzowe z kością o grubości 2 calipodwójne kotlety wieprzowe z kością o grubości 2 cali1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczerwone płatki chiliczerwone płatki chili1łyżka czerwony ocet winnyszalotka mielonaszalotka mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet sherryocet sherry3Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione680papryka habaneroZiemniaki Yukon goldZiemniaki Yukon gold
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn