Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzepanymi ziemniakami

Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzepanymi ziemniakami
Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzaskanymi ziemniakami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 958 kalorii, 41g białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, świeżo popękany pieprz, łodygi pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kotlety schabowe z w pełni załadowanymi Roztrzaskanymi ziemniakami, Glazurowane Kotlety Wieprzowe Z Rozbitymi Ziemniakami I Duszoną Fasolką Szparagową, oraz Kotlety wieprzowe i ziemniaki w sosie pieczarkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sól, cukier, pieprz, liście laurowe, czosnek, skórki cytryny i pietruszkę z 3 ćwiartkami wody w dużym garnku lub misce i ubijaj razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać kotlety schabowe, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godzin, obracając raz w połowie. To może wydawać się długi czas, ale są to poważnie Duże kotlety wieprzowe. Solenie sprawi, że wieprzowina tak delikatne i smak to w całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj soloną zimną wodą. Ziemniaki będą chłonąć, że sól jak makaron i będzie to duża różnica w smaku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia i gotować do przetargu widłowego, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić ziemniaki i zwrócić je do tego samego garnka, pozwalając im wyschnąć. Roztopić masło z pół na pół w małym rondelku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać do ziemniaków wraz z serem śmietankowym i doprawić solą i pieprzem. Zmiażdżyć masherem ziemniaczanym i odstawić, utrzymując ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby i podsmażyć, aż lekko rumiane w miejscach, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Rozgrzać oliwę w małym rondelku na średnim ogniu i podsmażyć czosnek i szalotki, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać ocet, cukier, płatki chili i skórkę z cytryny i sok. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie wyłączyć ogień. Powrót zarezerwowane grzyby do garnka, wrzucić do połączenia i wchłonąć cały ten smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Do przygotowania kotletów wieprzowych: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
8
Kotlety wyjąć z solanki i osuszyć całkowicie ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
9
Skropić olejem rzepakowym i obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
10
Umieść kotlety na grillu i zapiekać, aż rumiane, 5 do 6 minut z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Przenieś na tacę z arkuszami i zakończ gotowanie w piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 135 do 140 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Przenieść na talerz i namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Pozostaw 5 do 10 minut.
14
Kotlety schabowe podajemy na rozgniecionych ziemniakach i polewamy grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweserek śmietankowy, zmiękczonyserek śmietankowy, zmiękczony2suszone liście laurowesuszone liście laurowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony6goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses2Batoniki toffi Heath1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepół na półpół na pół1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz1Skórki cytrynowe z cytryny, obrane obieraczką do warzywSkórki cytrynowe z cytryny, obrane obieraczką do warzyw2cytryny, skórki i sokicytryny, skórki i soki3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.grzyby Hon shimeji, oczyszczone i odcięte od korzeniagrzyby Hon shimeji, oczyszczone i odcięte od korzenia12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1bunchświeże łodygi pietruszkiświeże łodygi pietruszki4krewetki i żyłkiŚwieżo popękany czarny pieprzŚwieżo popękany czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianekPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianek4podwójne kotlety wieprzowe z kością o grubości 2 calipodwójne kotlety wieprzowe z kością o grubości 2 cali1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczerwone płatki chiliczerwone płatki chili1łyżka czerwony ocet winnyszalotka mielonaszalotka mielona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet sherryocet sherry33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Ziemniaki Yukon goldZiemniaki Yukon gold
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn