Kotlety wieprzowe i kiszona kapusta
Kotlety wieprzowe z kiszoną kapustą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na dodatki. Jedna porcja zawiera 345 kalorii , 31 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 2,87 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup śmietanę, bulion z kurczaka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 61% . Podobne przepisy to Curry Pork Chops and Cauliflower With Basmati Rice , Garam Masala Pork Chops with Mint Yogurt and Spiced Couscous oraz Glazurowane klonowo kotlety wieprzowe z sosem daktylowym i prażonym kuskusem z orzeszkami piniowymi .
Instrukcje
Posyp kotlety wieprzowe solą i pieprzem. Na dużej patelni zrumień kotlety z obu stron na oleju.
Wymieszaj kiszoną kapustę, bulion, kminek i paprykę; polej nimi kotlety. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Wyjmij wieprzowinę i trzymaj ją w cieple.
Posyp kiszoną kapustę mąką, smaż i mieszaj przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia, dodać śmietanę.