Kotlety wieprzowe i kiszona kapusta

Kotlety wieprzowe i kiszona kapusta
Kotlety wieprzowe z kiszoną kapustą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na dodatki. Jedna porcja zawiera 345 kalorii , 31 g białka i 19 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 2,87 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup śmietanę, bulion z kurczaka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 61% . Podobne przepisy to Curry Pork Chops and Cauliflower With Basmati Rice , Garam Masala Pork Chops with Mint Yogurt and Spiced Couscous oraz Glazurowane klonowo kotlety wieprzowe z sosem daktylowym i prażonym kuskusem z orzeszkami piniowymi .

Instrukcje

1
Posyp kotlety wieprzowe solą i pieprzem. Na dużej patelni zrumień kotlety z obu stron na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Wymieszaj kiszoną kapustę, bulion, kminek i paprykę; polej nimi kotlety. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Wyjmij wieprzowinę i trzymaj ją w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
5
Posyp kiszoną kapustę mąką, smaż i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
6
Zdjąć z ognia, dodać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
7
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn