Kotlety Wieprzowe Grillowane Z Estragonem Cytrynowym
Cytrynowo-Estragonowe grillowane kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, estragon, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Solone, grillowane kotlety wieprzowe z sałatką Estragonowo-winogronową, Grillowane kotlety jagnięce z cytrynowo-estragonowym Aïoli i pomarańczową Gremolatą, oraz Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki połączyć w misce, mieszając trzepaczką do rozpuszczenia cukru i soli.
Wlać mieszaninę wody do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Dodać estragon, skórka, sok, i wieprzowina do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Wieprzowinę posypać równomiernie pieprzem.
Umieścić wieprzowinę na ruszcie z grilla pokrytym sprayem do gotowania. Grill 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.