Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi

Kotlety wieprzowe faszerowane fontiną i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi
Kotlety wieprzowe Nadziewane Fontinan i Prosciutto z grillowanymi Polentami i pieczonymi winogronami kalifornijskimi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1452 kalorie, 62g białka, oraz 93g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, fontinę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe faszerowane z prażonymi winogronami, Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto, oraz Grillowane kotlety wieprzowe Nadziewane śliwką i Prosciutto.

Instrukcje

1
Przygotować kotlety wieprzowe. Zrób solankę, łącząc wodę, cukier, sól, gałązki tymianku, goździki i wszystkie przyprawy jagody w zamykanym worku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
świeży Tymianekświeży Tymianek
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SolankaSolanka
GoździkiGoździki
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
2
Dodaj kotlety schabowe, zapieczętuj torebkę i włóż do lodówki na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Kotlet schabowy odcedzić i osuszyć. Używając noża do parkowania, wykonaj poziome cięcie na środku każdego kotleta, aby uzyskać kieszeń. Włóż kawałek fontiny i prosciutto do każdej kieszeni i zabezpiecz wykałaczką. Zestaw 2 duże żeliwne patelnie na średnim ogniu i dodać 2-liczyć oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
ProsciuttoProsciutto
Ser FontinaSer Fontina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PatelniaPatelnia
NóżNóż
5
Dodaj 2 kotlety do każdej z patelni i gotować przez 4 do 5 minut, aż złoty. Obrócić kotlety, przesunąć na 1 stronę i ustawić grona winogron na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem przed włożeniem patelni do piekarnika. Kotlety pieczone przez 5 do 7 minut, aż gotowane przez i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Po zakończeniu wyjąć z piekarnika i odstawić kotlety i grona prażonych winogron na talerz-ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Zagęścić soki na 1 patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj odrobinę bulionu z kurczaka na patelnię, skrobając dno, aby wyodrębnić wszystkie smaki. Składamy na zimnym maśle, ubijając do zagęszczenia sosu. Doprawić solą i pieprzem. Aby służyć, Ustaw 1 kotlet schabowy na każdym talerzu na grillowanym Polencie, udekoruj klastrem pieczonych winogron i skrop sosem z patelni. Ustaw stos rukoli hydroponicznej na 1 stronę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SOSSOS
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
MasłoMasło
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
10
W dużym rondlu zagotować wodę i sól. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą w powolnym, stałym strumieniu. Obniżyć ciepło i nadal ubijać, aż polenta będzie gruba i gładka, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodać śmietanę i masło i nadal mieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
12
Zdjąć z ognia; złożyć parmezan i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ParmezanParmezan
13
Wlać polentę do maślanego 9 przez 13-calowe płytkie naczynie do pieczenia i równomiernie rozprowadzić łopatką. Przykryć i schłodzić kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
14
Pokrój polentę na kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
15
Posmaruj obie strony oliwą z oliwek i przenieś do gorącego grilla. Grillować po obu stronach na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne

Składniki

6ziele angielskieziele angielskie4kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.kotlety wieprzowe z kością o grubości ok.1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)4gałązkipietruszka płaska, do dekoracjipietruszka płaska, do dekoracji851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.plastry (o fontinieplastry (o fontinie4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.California czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczkiCalifornia czerwone winogrona, na winorośli i pokroić na 4 mniejsze klastry/pęczki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4krewetki i żyłkiFresh cracked black pepperFresh cracked black pepper851 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.plastry (o prosciuttoplastry (o prosciutto591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie4gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, schłodzonemasło niesolone, schłodzone2Średnia żółta cebula, posiekanakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42Średnia żółta cebula, posiekanakońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 44731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepolenta / żółta mąka kukurydzianapolenta / żółta mąka kukurydziana
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn