Kotlety Wieprzowe Faszerowane
Nadziewane kotlety wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Jeśli masz olej roślinny, czosnek w proszku, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Faszerowane, Kotlet schabowy faszerowany III, oraz Kotlety Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i podsmażyć, aż półprzezroczyste, o 7 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z bułką tartą, solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Wymieszać z ubitym jajkiem i pietruszką.
Aby wyciąć kieszenie w kotlety wieprzowe, włóż punkt małego ostrego noża poziomo do pokrytej tłuszczem krawędzi. Przesuwaj nóż w przód iw tył, aby utworzyć głęboką kieszeń o szerokości około 1 1/2 cala.
Napełnij kieszeń każdego kotleta mieszaniną bułki tartej. Zabezpiecz otwory wykałaczkami.
Mąkę umieścić w płytkiej misce. Nadziewane kotlety lekko zanurzyć w mące, wytrząsając nadmiar. Wytrzyj patelnię używaną wcześniej do farszu i umieść ją na średnim ogniu.
Dodać olej i, gdy gorące, dodać kotlety. Sear na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 3 protokół na stronę.
Umieść stojak na patelni do pieczenia lub pieczenia i dodaj wodę, uważając, aby nie przykryć stojaka wodą.
Umieść kotlety na stojaku i przykryj palarnię pokrywką lub folią aluminiową.
Kotlety piec przez 1 godzinę.
Niech odpocząć, usunąć wykałaczki i służyć.