Kotlety Wieprzowe Easy-Prep
Kotlety wieprzowe Easy-Prep może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Jeśli masz kotlety wieprzowe, imbir, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwe Kotlety Schabowe Z Grilla, Super Łatwe Kotlety Wieprzowe!, oraz Kotlety Schabowe Easy Crock Pot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos sojowy, syrop klonowy, czosnek, imbir, scallion i cayenne razem w małej misce, aż dokładnie wymieszać.
Włożyć kotlety schabowe do plastikowej torebki, a następnie zalać marynatą do torby, na kotlety. Uszczelnij worek, starannie wyciskając powietrze, a następnie wstrząśnij, aby równomiernie pokryć mięso. Marynować w lodówce przez co najmniej 30 minut lub przez całą noc. (Te kotlety schabowe nie potrwają długo, więc zacznij przygotowywać przystawki-takie jak herbed rice i gotowana na parze fasola-w tym momencie.)
Przygotować grill i gotować kotlety wieprzowe na średnim ogniu, aż złoty i gotowane przez, o 6 minut na stronie.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.