Kotlety wieprzowe duszone z papryką i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych duszonych z papryką i cebulą. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś pastę pomidorową, cebulę, paprykę chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety schabowe duszone w karmelizowanej cebuli, Kotlety wieprzowe duszone z cebulą i kaszą Cheddarową, oraz Kanapki z grilla Tempeh duszone z papryką i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Kotlety posypać dużą ilością soli i czarnego pieprzu.
Podgrzać 2 łyżki EVOO w dużej patelni na średnim do wysokiego ciepła. Gdy olej zaczyna palić, dodać kotlety i brązowy po obu stronach, 3 do 4 minut na stronę.
Podczas gotowania kotlety, pokroić czosnek, cebulę i paprykę.
Usuń kotlety z patelni i dodaj pozostałą łyżkę oleju. Następnie dodać nasiona kopru włoskiego, czosnek, cebula i papryka i wrzucić do miękkości, 5 protokół. Następnie dodaj pastę pomidorową i wymieszaj 1 minutę. Patelnię odgazować z winem, dodać wywar i wymieszać. Zagnieździć wieprzowinę na patelni i przenieść paprykę i cebulę na wierzchu mięsa.
Umieść w piekarniku i piecz do temperatury wewnętrznej 165 stopni F, około 10 minut.