Kotlety schabowe ze świeżą zieloną i czerwoną kapustą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych ze świeżą zieloną i czerwoną kapustą. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, kminku, boczku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety schabowe z czerwoną kapustą, Kotlety Schabowe Z Czerwoną Kapustą, oraz Gotowanie ze świeżą wieprzowiną: grillowane kotlety wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć nasiona kopru włoskiego, 1 łyżeczka. kminek, sól i pieprz w moździerzu (Patrz uwagi) i grubo zmiażdżyć tłuczkiem.
Posypać kotletami schabowymi i odstawić na bok.
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż rumiane i chrupiące, o 7 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dodać kotlety wieprzowe na patelni i gotować, obracając raz, aż rumiane z obu stron i gotowane przez (pokroić w centrum, aby sprawdzić), o 8 minut w sumie.
Kotlety schabowe przełożyć na obramowany talerz i przykryć folią, aby się ogrzały.
Dodać kapustę na patelnię i gotować, często mieszając, aż kapusta zwiędnie, o 3 protokół. Wymieszać w pozostałej 1/2 łyżeczki. kminek, ocet, i boczek; gotować 2 protokół.
Ułóż kapustę na półmisku i ułóż kotlety wieprzowe na wierzchu.
Wlać wszelkie nagromadzone soki wieprzowe i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.