Kotlety schabowe z włoską kiełbasą

Kotlety wieprzowe z włoską kiełbasą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 382 kalorie, 35g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kotlety wieprzowe, przyprawy, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Włoskie Kotlety Wieprzowe, Włoskie Kotlety Wieprzowe, oraz Grillowane Włoskie Kotlety Wieprzowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Kotlety schabowe posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni dobrze brązowo w oliwie z oliwek.
Zdjąć kotlety z patelni i odstawić.
Wylać i wyrzucić wszystkie kapiele z wyjątkiem 1 łyżki stołowej patelni.
Wyjąć osłonkę z kiełbasy i pokruszyć mięso na tej samej patelni.
Wymieszać z cebulą i grzybami. Gotować, mieszając, aż cebula i kiełbasa lekko brązowy.
Umieścić kotlety wieprzowe w naczyniu zapiekanki, łyżki mieszanki kiełbasy na nich.
Wlać wino i sos pomidorowy.
Posypać włoską przyprawą.
Przykryć folią i piec 45 minut.