Kotlety schabowe z sosem Herbed Cream
Kotlety wieprzowe z sosem Herbed Cream mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 30g białka, 21g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka wody, pół na pół śmietany, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe w sosie musztardowo-śmietanowym, Kotlety Wieprzowe Z Sosem Śmietanowym, oraz Kotlety schabowe z kwaśną śmietaną i sosem grzybowym podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj kotlety wieprzowe w oleju na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa odczyta 160°.
Spuścić kapiące z patelni. Wymieszać z mąką, bulionem, pietruszką i bazylią. Stopniowo mieszać mleko, wodę i pieprz, aż będą gładkie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje ulubione kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawne riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem do dań wieprzowych w ogóle. Hahn Monterey Chardonnay z oceną 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Hahn Monterey Chardonnay]()
Hahn Monterey Chardonnay
Zaokrąglone i elastyczne, początkowe zapachy ananasa i mango ustępują aromatom gruszki i wanilii. Łyk ujawnia obfite odczucie w ustach splecione ze smakami Zielonego banana, pieczonych jabłek i toffi. Delikatna nitka kwasowości równoważy utrzymującą się nutę słodkiego masła na kremowym wykończeniu.