Kotlety schabowe z rozmarynem z gruszkami
Kotlety schabowe z rozmarynem z gruszkami wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,66 zł za porcję. To danie główne ma 294 kalorie, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku jabłkowego, kotlety schabowe, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć gruszki można śledzić to danie główne z Naleśniki kukurydziane z figami i gruszkami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kotlety schabowe z rozmarynem z kapustą smażoną, Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem, oraz Kotlety schabowe z gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać i odstawić.
Spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania przez 3 sekundy; podgrzać na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 10 minut lub aż lekko rumiane.
Kotlety schabowe spryskać z obu stron sprayem do gotowania przez 2 sekundy i mocno docisnąć mieszanką rozmarynu. Spryskaj każdy kotlet schabowy po obu stronach sprayem do gotowania 1 dodatkową sekundę i umieść na patelni.
Kotlety gotować na średnim ogniu 6 minut z każdej strony.
Dodać wino; gotować, pod przykryciem, 10 minut.
Usuń kotlety wieprzowe, zachowując kapiele na patelni.
Dodaj cebulę, gruszka, i brązowy cukier na patelni; gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół.
Podawać na kotletach schabowych.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.