Kotlety schabowe z prażonymi jabłkami i cebulą

Kotlety schabowe z prażonymi jabłkami i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kotletów wieprzowych z pieczonymi jabłkami i cebulą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kliny jabłkowe galan, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jabłko galan można śledzić to danie główne z Szewc Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlet schabowy z cebulą i jabłkami, Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą, oraz Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu. Cebulę osuszyć ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać jabłko do patelni; wstawić do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Piec w 400 przez 10 minut lub aż cebula i jabłko będą miękkie. Wymieszać 2 łyżeczki masła, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
PieprzPieprz
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać wieprzowinę pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
9
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Bulion i Mąkę połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
Dodaj mieszaninę bulionu do patelni; doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 1 minutę lub do zmniejszenia do 1/4 szklanki. Wymieszać z octem i pozostałą 1 łyżeczką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MasłoMasło
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
SOS podawać z mieszanką wieprzowo-jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn