Need a dairy free main course? Kotlety wieprzowe z pieczonym jabłkiem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 438 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Mieszanka liści rozmarynu, rozmarynu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jalapeño I Kotlety Wieprzowe Z Piwem, Kotlety Wieprzowe Z Grilla W Beer-Brined, oraz Kotlety schabowe Solone na cydr z jabłkami smażonymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kotlety wieprzowe w plastikowej torebce z zamrażarką o pojemności 1 galona. W średniej misce wymieszaj wodę, piwo, brązowy cukier i sól koszerną, aż brązowy cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Sól Koszerna
Kotlety Wieprzowe
Woda
Piwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj ziarna pieprzu, gałązki tymianku i gałązki rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianek
Pieprz
Rozmaryn
3
Zalać solanką kotlety schabowe. Seal bag; przechowywać w lodówce 4 do 24 godzin, obracając torbę od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Solanka
4
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia cookie arkusz z folią; spryskać folią z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
5
W dużej misce wrzucić jabłka, czosnek, natkę pietruszki, posiekany tymianek, posiekany rozmaryn, sól, pieprz i mąkę.
Około 20 minut przed jabłkami wyjąć kotlety schabowe z solanki i wyrzucić solankę. Nie spłukiwać kotletów wieprzowych; osuszyć ręcznikami papierowymi. Na dużej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.